Kako kupiti

Biranje proizvoda

Pošto se naša ponuda sastoji od outlet garderobe različitih brendova, molimo Vas da obratite posebnu pažnju na odabir konfekcijske veličine proizvoda. U opisu svakog proizvoda, detaljno je objašnjeno da li je u pitanju širi ili uži kroj odeće (ili oversized kroj). Takođe, kod nekih proizvođača, kao što su Armani Jeans i Alessandro Sacco, konfekcijiski brojevi se razlikuju u odnosu na standardne veličine, što je u opisu proizvoda naznačeno. 

Molimo Vas da pročitate Opis proizvoda pre nego što kupite proizvod. Ukoliko imate dodatnih pitanja vezanih za proizvod ili proces kupovine, slobodno nam pošaljite e-mail putem kontakt forme na sajtu, pišite nam direktno na e-mail gent.outlet@gmail.com ili nas pozovite/pošaljite SMS/viber na broj 062/310-213.

Kada pronađete željeni proizvod kliknite na Dodajte u korpu. Bićete preusmereni na stranicu Korpa za kupovinu, gde ćete moći da vidite sve proizvode koji se nalaze u korpi, promenite količinu proizvoda, uklonite jedan ili više proizvoda iz svoje korpe za kupovinu. Ukoliko želite da se vratite nazad i kupite još neki proizvod, kliknite na Nastavite kupovinu.

Ukoliko ste putem promocije dobili promo kod, pojaviće Vam se polje u Korpi za kupovinu gde ga možete uneti.

Informacije o isporuci

Kliknite na dugme Potvrdite da završite naručivanje. Ukoliko ste novi korisnik potrebno je da kreirate nalog popunjavanjem sledećeg formulara. Prijava će trajati 1-2 minuta, i nakon toga ćete biti u mogućnosti da izvršite naručivanje. Ukoliko se adresa za isporuku ne poklapa sa adresom za naplatu, molimo izaberite Unesite novu adresu za isporuku opciju i unesite ostale neophodne informacije.


Zaključite naručivanje

Da biste izvršili naručivanje, molimo izaberite željeni način plaćanja. Trenutno su moguća dva načina plaćanja:

1) Plaćanje pouzećem, odnosno plaćanje kuriru pri prijemu robe

2) Plaćanje preko računa, što znači da ćete dobiti generisanu uplatnicu a plaćanje možete lako izvršiti putem Vašeg e-bankinga. Roba će biti poslata, čim uplata bude bila vidljiva. Kada plaćate preko računa, uplaćujete iznos poručene robe ili ako nije u toku dodatna promocija.

3) Iznos poštarine je 250,00 RSD fiksno, dostava se vrši kurirskom službom Post Express


Koristite polje Komentari da unesete dodatne informacije. Ukoliko se slažete sa Uslovima korišćenja, kliknite na Naruči kako biste prešli na sledeći korak.


Kupujte najkvalitetniju žensku i mušku odeću poznatih evropskih brendova po trajno sniženim cenama u našoj online prodavnici.

Vaš Butik Gent!!!