O nama

Mi smo specijalizovana online prodavnica renomiranih evropskih brendova i nudimo Vam pažljivo odabranu ponudu muških i ženskih komada odeće po trajno sniženim outlet cenama. Naša misija je da kvalitetnu, brendiranu odeću koja se retko nalazi u maloprodaji učinimo dostupnom i povoljnom za naše kupce. 

Želimo da na jednom mestu ponudimo jedinstvenu i raznovrsnu ponudu vrhunskih brendova, kao što su

Armani Jeans, Zara, Jack&Jones, Selected Homme, Friendtex, Only&Sons, Rebel Redefined, Reserved, Lolaliza, Once, Peppercorn Denmark, Alessandro Sacco, Pull&Bear, House, Sinsay.


Zalihe iz naše ponude su ograničene zato što Vam nudimo pojedinačne modele iz prethodnih kolekcija brendova. U prilici ste da sebi nabavite komad odeće koga više nema u zvaničnoj prodaji ili se teško nalazi. Za sve Vaše planirane, a neostvarene kupovine, tu je naša online prodavnica, da Vam omogući ponovnu kupovinu uz trajno sniženje do 70%.


Šta je outlet prodaja odeće?

Termin outlet se koristi za oznaku odeće poznatih fashion brendova, koja ostaje nakon puštanja novih kolekcija u prodaju. Takođe, može se odnositi i na:

1) odeću koja je vraćena od strane kupca zbog pogrešno odabrane veličine ili odustanka od kupovine;

2) odeću koja se proizvela više od količine koja je bila potrebna;

3) odeću koja je zbog sezone morala da se zameni:

4) višak pojedinačnih konfekcijskih veličina odeće.


Outlet odeća ne označava second hand odeću!!

Svaki komad odeće koji nudimo ima svoju etiketu i bar kod, tako da se može proveriti njena autentičnost.


Zašto treba kupovati outlet odeću?

Kupovinom outlet odeće dobili ste vrhunski, originalni odevni komad po mnogo povoljnijoj ceni nego što taj isti komad odeće možete pronaći u maloprodaji.

Outlet odeća je pažljivo selektovana, podjednakog kvaliteta koji se nudi u zvaničnim prodavnicama velikih brendova.

Takođe, u outlet ponudi uvek možete pronaći unikatne modele odeće, kojih više nema u prodaji ili neki poseban model čiju ste kupovinu propustili, a sada je ponovo dostupan u outlet-u.


U Online prodavnici BUTIK GENT možete obaviti kupovinu sigurno i lako. Isporuka robe je od 1 do 3 radnih dana na teritoriji Republike Srbije. Plaćanje je moguće pouzećem ili preko računa.


Naši podaci

Adresa sedišta: bul. Nikole Pašića 14/16, 37000 Kruševac

PIB: 111840693

MB: 65697165

Tekući račun: 170-50032512000-17  UniCredit Banka

šifra delatnosti 4791 - trgovina na malo posredstvom pošte ili interneta